Sveiki spocēni izdomāju jums parādīt kā pagatavot ''lečo zupu''.
Vajadzēs :
1-2 sīpolus
2-4 burkānus
apmēram 5 kartupeļi
gabaliņš gaļas
un lečo vislabāk iesaku - spilvas šampinjonu lečo - .
Sveiki spocēni izdomāju jums parādīt kā pagatavot ''lečo zupu''.
Vajadzēs :
1-2 sīpolus
2-4 burkānus
apmēram 5 kartupeļi
gabaliņš gaļas
un lečo vislabāk iesaku - spilvas šampinjonu lečo - .
Katlā ielejam ūdeni un uzliekam vārīties. Nomizojam kartupeļus , sīpolus ,burkānus.
sagriežam sīpolus un tos apcepam tad ieleikam katlā.
Sarīvējam burkānus un apcepam, ieliekam katlā. To pašu ar gaļu ..
Sagriežam kartupeļus un liekam katlā.
šādi izskatās kad viss tas tur ir salikts
Pēc kāda laiciņa izzvejojam vienu kartupeļā gabaliņu un pagaršojam ja gatavs liekam klāt lečo. Mazliet pavāram un pasniedzam.
Superoriģināli - apcepam oriģināli bez taukvielām dažus produktus, pievienojam vienu oriģinālu zupu un gatavs.
1 Superoriģīnāls = 2 Oriģināli
Varbūt esi apguvis ātro metodi no pazīstama pavāra, kad pat mīklu var pagatavot bez miltiem?