Sveiki spocēni!
Šodien jums parādīšu kā pagatavot gardu vistas fileju. mmmmmmm.
Sorry par kvalitāti.
Sveiki spocēni!
Šodien jums parādīšu kā pagatavot gardu vistas fileju. mmmmmmm.
Sorry par kvalitāti.
Tātad viss kas vajadzīgs ir milti , viena ola (atšķirībā cik daudz vistas) , vistas fileja , kartupeļu ciete un sāls ko aizmirsu pielikt fotogrāfijā.
Sagriežam vistas fileju gabaliņos.
Ielejam olu bļodiņā.
Olai pievieno vienu ēdam karoti miltus.
Reku arī kartupeļu ciete.
Olai pievienojam kartupeļu cieti , vienu ēdamkaroti.
Sāli pievienojam divas šķipsniņas.
Tad visu sajaucam līdz iznāk kautkas šāds.
Uz pannas uzlajem eļļu tā lai ir normāla kārtiņa.
Uzgriežam uguni . (Vidēju)
Es domāju, ka vienkārši vistu ar miltiem un olu jebkurš māk uzcept, tas ir visoriģinālakais veids. Būtu kāda pašizdomāta mērcīte būtu labāk.. Bet, nekas +!
Ja taisi panējumu, tad iesaku tomēr nevis cept, bet frītēt (t.i. vārīt) gabalus eļļā - sanāks noturīgāka "čaula" ... Pats redzi, ka gala bildē panējums jau līp nost ...
bet visumā klasika ...