Sastāvdaļas1. Mandeles 100 g
2. Cukurs 100 g
3. Milti 500 g
4. Soda 1/2 tējk.
5. vārīts iebiezināts piens
6. Sviests 300 g
*izkausēju 200 g sviesta ar cukuru
*verdošā ūdeni ielieku mandeles uz 1 minūti, lai vieglāk noņemt miziņu (var, protams, nopirkt bez mizas)
* notīrītas mandeles
*izkausēto sviestu, pielejam pie miltiem un sodas, visu kārtīgi samaisām un liekam leusskapī uz 30 min
*gatavo mīklu izmaļam caur gaļas mašīnu, lai sanāk drumstalas
*drumstalas liekam uz plāts un liekam cepeškrāsnī 180 grādos uz 20 minūtēm
*lai sacepās zeltaini brūnas
*saputojam sviestu 100 grami, pieliekam apgrauzdētas, sasmalcinātas mandeles un vārīto iebiezināto pienu
*pieliekam ceptās drumstalas, kārtīgi samaisām
* gatavo masu liekam formā iekšā un ledusskapī uz 4 stundām
*gatavs! Super garšīga un salda kūka:)
PS. Bildes ir sajauktā secībā. Meklējiet paši un kurš uzmina tas raksta komentāros kādā secībā iet bildes...