Tu cep, tu maisi, tu čakarējies, tu centies, bet nekā nesanāk? Ciemiņi aiziet un savas pašceptās kūkas atrodi puķupodos un vāzēs? Iespējams, ka tavas rokas aug no pakaļas virtuvē, taču man ir risinājums, pēc kura tu būsi vislabākais kūku cepējs visā ciemā!
Sastāvdaļas:
Glāze miltu;
Glāze cukura;
Šķipsniņa vanilīna cukura;
8 olas (liela formīte kēksam, ja ir maza formīte, uz pusi mazāk olas);
Glāze riekstu (zemesrieksti/lazdu rieksti/mandeles/valrieksti), glāze lobītu saulespuķu un ķirbju sēklu, glāze rozīnes vai žāvētas plūimes, 150g žāvētas aprikozes.
Dekorēšanai izmantoju šokolādi ar saldo krējumu un veikalā nopērkamās krāsainās cukura skaidiņas.