Pavērojot Spokupavaara čili picas pelmeņus izdomāju parādīt savu variantu, kā taisu ik palaikam, kad sagribas.
Gandrīz Čili picas ceptie pelmeņi.15
194
2
1. Nepieciešamie produkti. Pelmeņi (kādi katram pašam labāk patīk), eļļa, kausētais siers, milti, skābais krējums, un miesnieka liesa gaļa un sīpollociņi.
2. Sākam ar eļļas karsēšanu katliņā uz mērenas uguns, kurā tiks vārīti pelmeņi.
Reklāma
3. Ar pannu var likt karsēt ar nedaudz eļļu.
4. Kamēr karst eļļa sagriežam gaļu mazos kubiciņos.
5. Arī lociņus sagriežam.
Reklāma
6. Kamēr visu sagriezām, tikmēr arī panna ir karsta, kurā izšķīdinam miltus (es liku pusotru ēdamkaroti, bet tas katram pašam atkarīgi cik biezu to mērci vēlas) un pusi vistas buljona kubiciņa, kurš nav redzams nepieciešamajos produktos. :)
7. Te jau viss izšķīdis.
8. Tad pievienojam mazliet ūdens un skābo krējumu un to samaisam.
Reklāma
9. Tālāk seko puskastīte kausētā siera, kuru arī iemaisam, līdz tas ir izkusis.
10.Pieberam sagriezto gaļu.