local-stats-pixel

Gaļas ēdienu receptes9

36 0

Grila krāsnis ir vērtīgs pirkums kafejnīcām, krodziņiem un restorāniem, kas plāno pārsteigt savus viesus ar kulinārijas eksperimentu.

Tiem, kuri vēl nezina gaļas ēdienu receptes uz plīts, šeit ir daži ieteikumi. Pateicoties tām, jūs pagatavosiet sulīgus un aromātiskus ēdienus.

Steiks un dārzeņi

Steiki uz josper ir pirmā lieta, ko vajadzētu darīt pēc josper iegādes, lai novērtētu atšķirību un izbaudītu sulīga un aromātiska gaļas gabala garšu.

Lai pagatavotu ēdienu, jums ir nepieciešams

- steiks ar kaulu - 500-700 gr;

- kabači - var būt viens liels vai divi mazi;

- burkāns - 1 gab;

- sviests;

- pipari.

Ievietojiet steiku augšējā cepeškrāsnī uz 5 minūtēm. Tikmēr sagrieziet burkānus šķēlītēs vai kubiņos un apcepiet tos sviestā.

Sagrieziet kabačus plānās šķēlītēs un grilējiet 2 minūtes no katras puses.

Novietojiet gaļas steiku uz stiepļu režģa un grilējiet. Atstājiet to uz statīva uz 3 minūtēm. Apgrieziet to un vēl 3 minūtes grilējiet otru pusi.

Pēc tam gaļu nolieciet uz griešanas dēlīša un ļaujiet tai kādu laiku "atpūsties". Tad sagrieziet to lielos gabalos un kopā ar dārzeņiem lieciet uz grila.

Pēc 1 līdz 2 minūtēm to var pasniegt. Tas uztur ēdienu karstu pirms pasniegšanas, kā arī palīdz novērtēt visu sastāvdaļu garšu un aromātu.

Gaļa hospitālī pēc šīs receptes izrādās ļoti maiga, sulīga un smaržīga.

Tagad jūs zināt, kā pareizi cept gaļu hospērā, un jūs gaida daudzi veiksmīgi kulinārijas eksperimenti.

Cūkgaļas vēders ar sidru

Vēl viena recepte gaļai uz josper, kas ļauj novērtēt pazīstamu ēdienu garšu citādāk, ir cūkgaļas vēders ar ābolu sidru.

Lai pagatavotu ēdienu, jums ir nepieciešams sagatavot

- cūkgaļas vēders - 300-400 g;

- 1 zeltaini dzeltens ābols;

- sviests - 300 gr;

- ābolu sidrs - 100 ml;

- maurlokiem.

Cūkgaļas vēderdaļu ieteicams pagatavot, izmantojot sous-vide procesu. Gaļu gatavo 5 minūtes 82 °C temperatūrā.

Pēc tam ievietojiet cūkgaļas vēderdaļu zem spiediena. Tas to mīkstina un nedaudz "iztaisno".

Sagatavojiet ābolu: noņemiet mizu un sagrieziet to kubiņos. Ielieciet to bļodā un 3 minūtes apcepiet kopā ar sviestu.

Pēc tam pievieno sidru. Visu maisījumu sautē 4 minūtes un pēc tam atdzesē.

Nākamais solis ir sagatavot vēderplēvi cepšanai. Piešķiriet tam taisnstūra formu, nogriežot visu lieko.

Pēc tam novietojiet to uz stiepļu režģa ar ādu uz augšu. Grauzdējiet 3 minūtes. Pārvērst. Cepiet, līdz kļūst kraukšķīgi.

Sagrieziet cūkgaļu šķēlēs, izkārtojiet uz ābolu maisījuma un virsū pārkaisiet smalki sasmalcinātus maurlokus.

36 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Kaut kāds ar google translate tulkots teksts ar nesaprotamu domu. Es vismaz neuztvēru. Pa diognāli lasot - jasper, gaļa hospitālī, vēders ar sidru, vēderdaļa zem spiediena-iztaisnošana...😁😁😁😬😑

8 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Sapratu, ka Jūs reklamējat grila krāsni. Droši vien laba krāsns. Pie reizes mēģināt reklamēt, ko tādā krāsnī var gatavot. Kaut ko jau gatavot var. Tikai Jūs pats neko neesat gatavojis - recepte ir ļoti neveikls tulkojums no svešas valodas. Labāk reklamējiet ko tādu, ko pats esat lietojis.

Lai veicas!

3 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

🖖

0 0 atbildēt