Visiem sveiciens!
Ir tādas reizes, kad brokastīs kārojas ko vieglu un svaigu. Te nu eZZiiC izvilka no bēniņiem savu daudzlietoto fantāziju un ieslēdza to uz gandrīz pilniem apgriezieniem
P.S. Nākamā būs aukstās zupas recepte
Visiem sveiciens!
Ir tādas reizes, kad brokastīs kārojas ko vieglu un svaigu. Te nu eZZiiC izvilka no bēniņiem savu daudzlietoto fantāziju un ieslēdza to uz gandrīz pilniem apgriezieniem
P.S. Nākamā būs aukstās zupas recepte
Ķīnas kāpostu lapās iegriež avokado.
Pa virsu uzčinī sīpolēnu. Vēl sāls un pipari.
Un tad iepeld kūpinātās reņģītes.
Visam pa virsu uzpilinās citrona sula.
Un tad lazdu riekstu eļļa (kāda nu bija).
Rotājam ar čia sēkliņām un piparmētru.
Ehh, kas par pasniegšanas glanci! Kstate! Vairāk par vienu grūti apēst, jo sātIgi!