3. Cepumu torte
Nu šis bija mans todienas šedevrs. Procesa bilžu nav, jo knapi spēju visu izdarīt, kur nu vēl fotografēt.
Vajadzēs: 3 paciņas Selgas cepumu, 0,5 l saldā krējuma, 200 g marmelādes, 400 g biezpiena, pūšamais putukrējums rotāšanai, cukurs, vanilīns
1. Saberžam biezpienu (izlaiž caur gaļas mašīnu utt, Es to darīju ar blenderi)
2. Sakuļ Putukrējumu un sagriež marmelādi
3. Sajauc visas sastāvdaļas kopā. Pēc garšas pievieno cukuru un vanilīnu
4. Liek ccepumus kārtās - cepumi, biezpiena masa (tā turpina, kamēr viss beidzas. :D)
5. Rotā torti pēc saviem ieskatiem un liek ledusskapī nostāvēties
Sanāca ĻOTI garšīgi. Sevišķi labi garšoja, kad cepumi palika mīksti. Iesaku!