Virsū atkal liekam kārtu rīsu.
Beidzot pienākusi mūsu pagatavotās mērcītes kārta. Vienmērīgi uzklājam to virs pēdējās rīsu kārtas.
Virsū atkal liekam kārtu rīsu.
Beidzot pienākusi mūsu pagatavotās mērcītes kārta. Vienmērīgi uzklājam to virs pēdējās rīsu kārtas.
Pa virsu pārliekam pāris piciņas sviesta un liekam cepeškrāsnī.
Cepam 220 grādu temperatūrā 10-15 minūtes.
Pa to laiku sakuļam 2 olas.
... un sarīvējam sieru.
Pēc 10-15 minūtēm cepeškrāsnī mūsu sacepumam vajadzētu izskatīties apmēram šādi.
Pārlejam sacepumam pa virsu sakulto olu, liekam krāsnī un cepam, kamēr ola sacietējusi. Pēc tam uzberam virsū sieru.
Labu apetīti! Zivju zupa.
Aktad piedāvā? Tātad lai pēc 30 minūtēm būtu piegādāts uz sarkandaugavu :D
Skatos, ka Cigoram7 un Spokupavāram radusies nopietna konkurente, tā turēt Marmanda, sacepumu noteikti uztaisīšu, sen jau prātoju, ka man nav cepamtrauka, eh, tagad toč nopirkšu.
zivju zupa bez zivs???
tikai buljons..?
un no sitam hujvinzin kadam zivim.. nekada zinìvs garsa nav :)