Čau.
Šodien Jums piedāvāju divus ēdienus Zivju un rīsu sacepumu un Zivju zupu.
Čau.
Šodien Jums piedāvāju divus ēdienus Zivju un rīsu sacepumu un Zivju zupu.
Vajadzēs:
1) Zivju un rīsu sacepumam
2 glāzes vārītu rīsu, 500g vārītu, ceptu vai dūmotu zivs fileju, pāris piciņas sviesta, olīveļļu, 2 olas, 1/2 glāze krējuma, tomātu pasta, garšvielas, siers
2) Zivju zupai
Zivs fileja, buljona kubiņš, kartupeļi, burkāni
No sākuma liekam zivs fileju vārīties, pievienojot nedaudz garšvielu.
Turpat, blakus katliņā varam pamazām sākt arī rīsu vārīšanu.
Kamēr viss pilnā sparā vārās, izveidojam mērcīti, kas pagatavota no skābā krējuma un tomātu pastas. Proporcijas varat izvēlēties paši - kā labāk garšo.
Kad fileja novārīta, sagriežam to gabaliņos.
Protams, neizlejam ārā buljonu, kur vārījušās zivis. Tas kalpos par pamatu zivju zupai. Pievienojam nedaudz ūdens, buljona kubiņu un turpinam vārīt līdz pirmajam burbulim.
Vēlāk pievienojam diezgan smalki sagrieztus kartupeļus...
...un rīvētus burkānus. Zupu vāram līdz kartupeļi mīksti.
Atgriežamies pie sacepuma. Ar olīveļļu ietaukojam veidni, kurā plānojam pagatavot sacepumu.
Liekam kārtu vārītu rīsu.
Liekam kārtu sasmalcinātas zivs, kurai pievienojam piparus un ķiploku sāli.
Aktad piedāvā? Tātad lai pēc 30 minūtēm būtu piegādāts uz sarkandaugavu :D
Skatos, ka Cigoram7 un Spokupavāram radusies nopietna konkurente, tā turēt Marmanda, sacepumu noteikti uztaisīšu, sen jau prātoju, ka man nav cepamtrauka, eh, tagad toč nopirkšu.
zivju zupa bez zivs???
tikai buljons..?
un no sitam hujvinzin kadam zivim.. nekada zinìvs garsa nav :)