Šoreiz piedāvāju Kartupeļu sacepumu ar bekonu
Citas daļas:
Šoreiz piedāvāju Kartupeļu sacepumu ar bekonu
Citas daļas:
Vajadzēs: Kartupeļus, bekonu, tomātus, tomātu mērci, saldo krējumu, sieru
No sākuma novāram kartupeļus ar visu mizu.
Vāram 10-15 minūtes. Tā lai nav īsti gatavi.
Uz pannas cepam bekonu
(5min)
Novārītos kartupeļus nomizojam, sagriežam un klājam trauka apakšā.
Nepieciešams tāds trauks, kuru var likt cepeškrāsnī.
Kartupeļus pārklājam ar bekona un tomātu šķēlītēm.
Visu pārlejam ar tomātu mērci, nedaudz saldo krējumu un suliņu, kas izdalījusies bekona cepšanas laikā.
Liekam cepeškrāsnī 220 grādos uz 30 minūtēm.
Pēc 25 minūšu cepšanas pievienojam sieru un turpinam cept vēl 5 min.
Labu apetīti!
nu šausmīgi trekns un taukiem pārbagāts ēdiens, bet nu tik garšīgi izskatās, noteikti neatteiktos ko tādu apēst.. :)
Lai Jēzus žēlīgs, atkal saldais krējums, tu vispār kaut ko proti arī bez saldā krējuma pagatavot???