Pannā uzkarsē eļļu, liek iekšā, sarīvētus dārzeņus un apcep, pievieno miltus, tomātu mērci, sāli, piparus. lej karstu buljonu, izmaisa, sautē 10 minūtes zem vāka. Atsevišķā pannā sēnes, pārkaisa ar sāli,pipariem,taukos apcep. Mērci izkāš, pievieno ķiploku,izmaisa. Gaļas šķēles nedaudz izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem, cep pannā no abām pusēm, gatavu. Tomātus pārgriež uz pusēm, pārkaisa sāli, piparus, taukos apcep no abām pusēm. Pasniedz galdā; uz šķīvja liek gaļu, virsū sēnes, tomātus, maliņa vārītus kartupeļus un mērci.Labu apetīti! Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus, patīk. Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
Cūkgaļas 250 g (kakla karbonāde vai karbonāde)
tomāti 2
sēnes 130 g
mērcei;
gaļas buljons 300 ml
burkāns 1
pētersīļu sakne 1/2
tomātu pasta 2 ĒK
sīpols vai puravus1/2
ķiploks 1 daiviņa
milti 1 ĒK