Kabaču laiks ir pašā plaukumā, tādēl ejam uz dārzu un skatamies, ko mēs varam saštukot pusdienās! Ārā rāda plus 31, tādēļ ēdīsim tikai veģetāri.
Manā ģimēnē šis ēdiens palielam ir topā, izņemot meitu. Sīkā ēd savādāk, bet par to, citā rakstā!
Kabaču laiks ir pašā plaukumā, tādēl ejam uz dārzu un skatamies, ko mēs varam saštukot pusdienās! Ārā rāda plus 31, tādēļ ēdīsim tikai veģetāri.
Manā ģimēnē šis ēdiens palielam ir topā, izņemot meitu. Sīkā ēd savādāk, bet par to, citā rakstā!
Lai pagatavotu kabaci ir vajadzīgs kabacis!
Ticiet vai nē, bet lai sanāktu gardi, vēl būs vajadzīgi daži tomāti un neliela paprika.
Jeb kāda veida zaļumi. Šajā gadījumā - baziliks.
Pāris gurķīši.
Neaizmirsīsim arī par pipariem!
Daži stafiņi no ledusskapja + siers.
Ok! Liekam uz pannas ripās sagrieztu kabaci. Plus nedaudz olīveļļas.
Kraujam pa virsu šķēlētus tomātus. Pārberam ar sāli.
Sasmalcinam gurķus up papriku.
Arvienvārsakot, pēc trīs minūšu smaga darba mums sanāk šāda te masa!
Zaļumi, gurķi, paprika, biezpiens, rīvēts siers, pipari, un krējums. Uz visu pannu es sakapāju apm. tējkaroti čilli. Uzmanās ar šito!
Super recepte!
Bet nu, manupraat, 45 minuutes ir daudz par ilgu tik maigai njammai 200°-dos. Ar 20 pilniigi pietiktu