tad, kad pirmā rinda ir izlikta, tad pa virsu cepumiem liekam kautkur 1,5cm biezu kārtu ar biezpiena masu.
Lielisku piegaršu šim visam dod jāņogu želeja. Var jau likt tur ko grib.
tad, kad pirmā rinda ir izlikta, tad pa virsu cepumiem liekam kautkur 1,5cm biezu kārtu ar biezpiena masu.
Lielisku piegaršu šim visam dod jāņogu želeja. Var jau likt tur ko grib.
Paņemam želeju (vai ko citu) un smērējam virsū uz biezpiena masas...
...kad tas izdarīts, tad liekam nākamo cepumu kārtu.
2 cepumu kārtai atkal pa virsu biezpiena masu.
biezpiena masai pa virsu atkal želeju.
(maz bilžu iztrūkums)
Uzliekam 3 kārtu ar cepumiem, un tiem pa virsu pēdējo kārtu ar biezpiena masu.
Drusku pietrūkās želeja, bet uz pēdējās kārtas arī droši var to uzsmērēt.
Tad uzliekam beidzamo kārtu ar cepumiem.
Kad tas izdarīts, tad kūku liekam ledusskapī, un ļaujam tai ievilkties apmēram 12h (vienu nakti)
nākamajā diena sākam garnēt. Es to darīju neilgi pirms kūkas likšanas galdā, lai nepaliek brūni banāni, un nekas neapkalst.
Pa virsu var likt ko tik sirds vien kāro. Man garšo ar banāniem un kivi, bet tās dzērvenes tur vairāk skatam.
kuka veca ka pasaule, garshiga tikai japievieno zelantins tad saturiga masa biezpienam