Autora bilde
Pievieno rumu.
Autora bilde
Masu noņem no siltuma un saputo līdz tā ir spīdīga un sāk biezēt. Atdzesē visamz stundu.
Pievieno rumu.
Masu noņem no siltuma un saputo līdz tā ir spīdīga un sāk biezēt. Atdzesē visamz stundu.
Balto pildījumu sagatvo tāpat. Atdzesē stundu.
Šokolādes pildījumu liek uz pirmā biskvīta, atstājot nedaudz malu apsmērēšanai.
Uz otra kvadrāta liek liek baltās šokolādes kremu. Šo kvadrātu liek uz otra tā, lai pildījumi saskartos.
Tortes malas un virspusi apklāj ar atlikušo kremu.
Lai torti izdekorētu, no šokolādes ar nazi veido sprodziņas, nazi velkot gar šokolādes malu, lai veidotos sprogas.
Izliek uz tortes tā, lai reprezentētu "dienu un nakti".
Labu apetīti!