Kādu vakaru attapos, ka desas derīguma termiņš iet uz beigām un negribas laist to zudumā, tāpēc tapa šīs garšīgās maizītes.
Kādu vakaru attapos, ka desas derīguma termiņš iet uz beigām un negribas laist to zudumā, tāpēc tapa šīs garšīgās maizītes.
Maizes šķēļu vidučus izlupina, atstājot nelielas maliņas. To pašu mierīgi var darīt ar galiņiem.
Pildījumam būs nepieciešami izlupinātie viducīši. Tie jāsapluina sīkākos gabaliņos. Klāt pievieno sarīvētu sieru, desu un olu. Visu liek pēc vajadzības kā kuram labāk garšo.
Var paļauties uz siera un desas garšām, bet es laikam ieteiktu pievienot papildus garšvielas.
Pildījumu kārtīgi iestampā maizīšu caurumos un liek cepeškrāsnī 180 - 200 grādos, kamēr virspuse kļuvusi viegli brūnīga.
Gatavs. Apakša mazliet piecepas klāt, bet to diezgan viegli ar nazīti vai kādu plānu lāpstiņu var atdalīt.
Pasniegt var tāpat vai ar majonēzi vai vienalga ko. Kraukšķīgi un ātri!
Ja nu kāds pratoja kā izskatās pildīts maizes galiņš.
Labu apetīti!