Tā ir pankūku torte, kas sastāv no plānām kārtām un aromātiska pildījuma. Lai pagatavotu pankūkas, olu dzeltenumus sakuļ ar skābo krējumu. Pakāpeniski pievieno cukuru un miltus un visu samaisa biezi plūstošā mīklā. Pannā uzkarsētā sviestā no abām pusēm apcep plānas pankūciņas.
Lai pagatavotu cukura masu, apelsīnu sukādes ļoti sīki sagriež. Cukuru maisot izšķīdina citronu sulā. Tad maisot pievieno mandeles, vaniļas cukuru, rumu un apelsīnu sukādes. Ietauko apaļu veidni. Tajā liek vienu kārtu ar izceptām pankūkām un pārziež ar pagatavoto cukura masu. Tā pamīšus kārto, līdz visas pankūkas un cukura masa izlietota. Virsējai kārtai jābūt pankūkai.
Torti pa nakti liek ledusskapī. Nākamajā dienā to izceļ uz kūku šķīvja, sadala gabaliņos un rotā ar saputotu krējumu.
Lai pagatavotu mīklu, pienam pievienojiet olu dzeltenumus, cukuru, cepamo pulveri un izsijātus miltus un kārtīgi samaisiet. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Izklājiet mīklu vienmērīgā kārtā. Cepiet 15 min 190 oC.
Biskvītu atdzesējiet un noņemiet no papīra. Ieziediet ar ievārījumu un satiniet ruletītē (variet apliet ar šokolādes glazūru). Sagrieziet ruleti šķēlītēs. 1/3 daļu persiku sagrieziet, bet no pārējiem veidojiet biezeni. Biezenim pievienojiet šampanieti un cukuru un samaisiet.
Želatīnu uzbriediniet aukstā ūdenī, izkausējiet karsta ūdens peldē un pievienojiet biezenim. Saldo krējumu sakuliet, pievienojiet persiku gabaliņus un samaisiet kopā ar biezeņa masu. Formā, kas izklāta ar pārtikas plēvi, lieciet rulešu šķēlītes. Pa virsu lieciet krēmu un apsedziet ar gatavo biskvītu. Lieciet uz 3 stundām ledusskapī. Pasniedziet uz šķīvja ar biskvītu uz leju.