Būs arī citas daļas ar daudz savādākiem koktēļu veidiem!
Šodien pastāstīšu kā pagatavot gan alkoholisku, gan bez alkoholisku šokolādes kokteili, gan kā tos pasniegt un izdekorēt!
Alkoholiskais šokolādes kokteilis!
Nepieciešāmās sastāvdaļas:
Šokolāde vai kakao pūlveris + Piens, salds krējums, ūdens. + Brunais cukurs, medus, ledenes vai arī sīrups. + Brendijs, Konjaks, Liķieris un citi destilāti (nerekomendejas zālaugu liķieri) + Vaniļas cukurs, mandeles.
Bezalkoholiskais šokolādes kokteilis!
Nepieciešamās sastāvdaļas:(nekas neatšķiras izņemot to ka klāt netiek jaukts alkohols)
šokolāde vai kakao pūlveris + Piens, salds krējums, ūdens, Brunais cukurs, medus, ledenes vai arī sīrups. + Vaniļas cukurs, mandeles.
Dzērienus pasniedz "karsto dzērienu glāzes, krūzēs."
Vai arī to var pasniegt "Ilgo dzērienu glāzēs" (Long drink glass) Vēl "Old fashion glāzē" Kā arī to visu var izdekorēt ar : Kaltētiem, maltiem augļiem. kakao pūlveri. Garšvielu pūlveri. Rīvētu šokolādi. Maltu kafiju. Putukrejumu. Nedekorēt ar svaigiem augļiem un ogām! Pasniegšana: Karstu šokolādes kokteili pasniedziet ar apakštasīti un karotīti, bet aukstu var pasniegt ar salmiņu. Kā arī dažas bildes: Ceru ka patika, un noteikti jūs skatoties šis bildes arī gribat kādu šokolādes kokteili!