Izskatās kārdinoši.
Liekam ledusskapī uz visu nakti.
Tas ir tik grūti nedomāt par to kūku, ja zini kad tew tāda stāv ledusskapī :D
liels + par raxtu
oo būs kādreiz jāpamēģina, bet ieteiktu lietot parasto selgu, jo visi selgas cepumi ar garšām izbojā kūkas garšu( tā kaut man šķiet).
Ehh, vakar cepu medus torti, kāpēc neiedomājos nopfočēt procesu? :D
Svēti apsolos uz nākamo medus kūku safočēt un padalīties,jo kūka afigenna garšīga :)
un vakar tieši domāju vai tik neuztaisītcepuma - biezpiena kūciņu!
plusiņš no manis :))
Skatoties pēc tā, ka baltā vairāk noēsta, tā laikam bijusi tā garšīgākā. :)
Būs jāieliek pie favorītiem ar domu, ja nu kādreiz pārvarēšu milzīgo slinkumu, varbūt varētu virtuvē pašeftēties. Izskatās jau garšīgi un iedvesmojoši. :)
kūkas jau dikti gardas izskatās ^^
varbūt pastāstīsi kā to biezpiena masu pagatavot? it kā doma skaidra, bet nu jā.