Sastāvdaļas
1kg cūkgaļas karbonādes
5 - 6 vidēji tomāti
3 -4 nelielas paprikas
2-3 sīpoli
300gr rīvēta siera
aptuveni 1 paciņa majonēzes
sāls
pipari
Pagatavošana
Karbonādi nomazgā sagriež porciju gabalos (1-1.5cm biezas šķēles), izdauza, apsāla, appiparo un apcep uz pannas (aptuveni 2-3 minūtes no katras puses). Tālāk apceptas karbonādes šķēles saliek cepešplātī un virsū uz katra gabaliņa liek jau iepriekš sagrieztus pāris ripiņas sīpolu, divas tomātu šķēles un divas ripiņas paprikas. Virsū kā jumtiņu kārto siera-majonēzes maisījumu (rīvētu sieru sajauc ar majonēzi; jāskatās, lai konsistence ir pabieza) un cep cepeškrāsnī uz vidējās uguns 15-20 minūtes.
Gatavu gaļu var rotāt ar pētersīļiem.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un saceptiem dārzeņiem (burkāni, tomāti, puķu kāposti).
Labu apetīti!