local-stats-pixel

Cūkgaļa franču gaumē8

 81  8

Sastāvdaļas

1kg cūkgaļas karbonādes

5 - 6 vidēji tomāti

3 -4 nelielas paprikas

2-3 sīpoli

300gr rīvēta siera

aptuveni 1 paciņa majonēzes

sāls

pipari

Pagatavošana

Karbonādi nomazgā sagriež porciju gabalos (1-1.5cm biezas šķēles), izdauza, apsāla, appiparo un apcep uz pannas (aptuveni 2-3 minūtes no katras puses). Tālāk apceptas karbonādes šķēles saliek cepešplātī un virsū uz katra gabaliņa liek jau iepriekš sagrieztus pāris ripiņas sīpolu, divas tomātu šķēles un divas ripiņas paprikas. Virsū kā jumtiņu kārto siera-majonēzes maisījumu (rīvētu sieru sajauc ar majonēzi; jāskatās, lai konsistence ir pabieza) un cep cepeškrāsnī uz vidējās uguns 15-20 minūtes.

Gatavu gaļu var rotāt ar pētersīļiem.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un saceptiem dārzeņiem (burkāni, tomāti, puķu kāposti).

Labu apetīti!

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

cik receptes šodien jau ieliki? neticās, ka visu pats/i gatavo :)

 2  0 atbildēt

Nop tas ir saucamais eskalops ko var nopirkt rimijā :D

 0  0 atbildēt

om nom nom :) :) :)

 0  0 atbildēt

Ak jēeeeel............... emotion

 0  0 atbildēt

jūs muļķi esat?? neredzat kad zem bildem raksits Receptes.lv tak ņihuja nav gatavojis

 0  1 atbildēt