Vajadzīgs
Mīklai:
4 olas
200g pūdercukura
2ēdk ruma
152g miltu
125g cietes
250g remdena izkausēta sviesta
1tk cepampulvera
rīvēta citrona miziņa un 3 ēdk sulas
Glazūrai:
100g pūdercukura
3ēdk citrona sulas
Citas receptes Te
Vajadzīgs
Mīklai:
4 olas
200g pūdercukura
2ēdk ruma
152g miltu
125g cietes
250g remdena izkausēta sviesta
1tk cepampulvera
rīvēta citrona miziņa un 3 ēdk sulas
Glazūrai:
100g pūdercukura
3ēdk citrona sulas
Citas receptes Te
Sastāvdaļas.
Olas saputo ar cukuru gaišās putās.
Pievieno rumu, citrona sulu un miziņu.
Sajauc sausās sastāvdaļas kopā.
Piesijā klāt olu maisījumam
Pievieno sviestu.
Lej veidnē, cep 190 grādos 15 minūtes.
Izņem no krāns, vidū gareniski iegriež, liek atpakaļ un cep gatavu apmēram vēl 40 minūtes.
Atstāj glazūrai 3 ēdk citrona sulas, sadursta kūku ar irbulīti un ar pārējo sulu kūku apziež no visām pusēm un ļauj ievilkties pusstundu,
Taisa glazūru. Sajauc pūdercukuru ar sulu.