Izrullēta ļoti plāna
Cepamplātī ieliekam cepampapīru un ieklājam mīklu
Izrullēta ļoti plāna
Cepamplātī ieliekam cepampapīru un ieklājam mīklu
Uz mīklas klājam tomātu mērci un liekam saceptos šampinjonus ar sīpoliem
Tālāk liekam marinētus gurķīšus
Tad cīsiņus, tiem pa virsu - majonēzi
Paprika, tomāti, sīpoli un siers, pa virsu - picas garšvielas. Liekam cepties 200 grādos aptuveni 20 minūtes
Pēc 20 minūtēm - gatava
Jau sagriezta. Mmm, pildījums biezs un sātīgs. Labu apetīgi
Mūsdienās pat uzpīpēt ir veselīgāk,nekā ēst cīsiņus. Bet atgādīnāja bērnības garšas, paldies!
Nu jau nu. 6 eur par divām picām ir diezgan un kaut kādus cīsiņus var mierīgi aizstāt ar garšīgu gaļu, vai arī to nelikt klāt nemaz. Parasti ir ko teikt, kad kāds mīklas plāceni ar kopā neejošu sastāvdaļu izgāztuvi un majonēzi (???) sauc par picu, bet nu, to each his own.