Piccca ar superplānu pašgatavotu mīklu un biezu pildījuma kārtu. Aptuvenās izmaksas - 6 eiro 2 lielām picām, bet jāņem vērā, ka lielākā daļa ingredientu paliek pāri
Cīsiņu MegaPica9
Mīklai - milti, sausais raugs, sāls, cukurs, eļļa
Pildījumam - šampinjoni, sīpoli, paprika, tomāti, cīsiņi, marinēti gurķi, siers, majonēze, tomātu mērce + picas garšvielas (Santa Maria)
Cepšanai - cepampapīrs
Sākam ar mīklas gatavošanu - aptveni 350 g miltu pievieno 2 tējkarotes sausā rauga, 2 tējkarotes cukura, tējkaroti sāls. Tad lēnām pievieno siltu ūdeni (+/- 1 glāzi), līdz no mīklas var izveidot bumbu, kura nelīp pie rokām. Ja mīkla līp, jāpievieno vēl milti.
Mīkla gatava, tagad tik jāapsedz un jāliek siltumā, lai rūgst
Kamēr mīkla sildās, sagriežam pārējās sastāvdaļas. Sasmalcinam sīpolu, sagriežam šampinjonus un mazliet apcepam.
Gatavi.
Sagriežam cīsiņus
Sīpolus riņķīšos, papriku - kubiciņos
Tomāti un marinēti gurķi
Sarīvējam sieru
Tikmer mīkla jau uzrūgusi. Uz virsmas, kurā rullēsim mīklu, izklājam miltus, lai mīkla nelīp klāt. Ņemam pusi mīklas rullējam