Sveiki. Izdomāju uztaisīt šo kūku, jo tā ir vienkārši pagatavojama un neaizņem daudz laika. Protams, tā ir arī ļoti garšīga!
Cepumu, biezpiena, marmelādes kūka4
Būs nepieciešams: krējums, biezpiens, marmelāde, "Selga" cepumi, vaniļas cukurs, parastais cukurs, želatīns. Nevaru pateikt cik daudz no katras sastāvdaļas vajag, jo tas atkarīgs no tā, cik daudz un cik saldu vēlaties pagatavot.
Biezpienu, vaniļas cukuru, krējumu, nedaudz želatīnu un parasto cukuru ieber bļodā un visu cītīgi samaisa. To var darīt arī ar mikseri, bet tā kā mans ir saplīsis, tad daru visu ar savām rokām, nu karoti. :) Visu pievienojam pēc garšas!
Pēc tam sagriež marmelādi mazos gabaliņos un pievieno biezpiena masai. Pagaršo vai ir pietiekami salds, jo jāatceras, ka no marmelādēm arī būs plusā cukurs.
Ņem "Selga" cepumus un sasmalcina. Es to darīju ar gaļas āmuru, jo rīvēt bija pārāk sarežģīti. Tad ņem saberztos cepumus un ieklāj trauciņā nelielu kārtu kā pamatu.
Turpina traukā ieklāt vienu kārtu ar biezpiena-marmelādes masu un tad atkal sadrupinātos cepumus.
Virspusē atstāj pēdējo kārtu ar cepumiem. Protams, var arī dekorēt pēc saviem ieskatiem, bet es to nedarīju, jo nebija vajadzības.
(Man sanāca uztaisīt vēl vienu trauciņu ar šo kūku) Pēc tam liek ledusskapī pastāvēt kādu laiciņu.
Tas arī viss... Lai labi garšo! :)