CEPUMU KŪKA
NEPIECIEŠAMS:
9 paciņas Selgas cepumi (klasiskie)
3 paciņas biezpiena (200g)
3 paciņas saldā krējuma (katra 200 ml)
5 ēdamkarotes (pūdercukura)
rozīnes (pēc velmēm)
melleņu zapte (zapti var variēt kādu gribas)
piens (kamī apmērcēt cepumus)
zemenes (var likt arī jebkādus citus augļus)
Paņemam biezpienu, putukrējumu un rozīnes, un visu samaisām kopā, bet protams, nevajag piemirst, ka putukrējums rodas no saldā krējuma, tas ir jāsaputo. Nemācēšu pateikt cik ilgi tas jāputo, jo pašai sanāk ieraut sviestā ar to visu padarīšanu :D un nepiemirstam pielikt arī pūdercukuru!:D Bet ja redzi, ka kaut kas nav kārtībā, slēdz ārā mikseri! :D
Nākamais solis:
Selgas cepumus apmērcē pienā un liek vienu pie otra cieši klāt, pa četriem, četrās rindās.
Pa virsu liek biezpienu, izlīdzina. Tad atkal cepumu kārtu. Pēc tam zapti, izlīdzina, un tā tik turpinam uz apli, kamēr cepumi beigušies. (Katru cepuma kārtu jāizmērcē pienā, tad kūka ātrāk savilksies un būs mīksta) ;)
Ar putukrējumu, kas vēl palicis pāri, apsmērējam kūku. Un tad tik atliek garnēšana. Mana izvēle bij zemenes :) Liekam visu pa virsu, ko nu katrs ir izvēlējies un kūka ir gatavAAA!:))
Liekam ledusskapī, lai cepumi tā kārtīgi savelkas. Pēc kādas stundas kūka gatava ēšanai! :):):):):) Njammmmmm
Lai izdodas! :)
P.S - ATVAINOJOS JA ILDES IR MAZAS NEZINU KAPĒC :((