Šo recepti es atradu internetā, šodien pat, tā kā ieriekšējā rakstā paprasija vēl kādu rakstu ielikt.
Tātad nepieciešamās sastāvdaļas:
100 g mīksta nesālīta sviesta
50 g smalkā cukura
3/4 glāzes miltu
Pagatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, bļodā ieliek sviestu, pievieno cukuru un sakuļ, līdz masa kļūst vijīga un mīksta,( sviestu likt ļoti siltā vietā, lai būtu vieglāk apjaukt, tā bija rakstīts, bet es izvēlējos viglāko variantu, sviestu izkausēju un pievienoju cukuru, + cukuram pievienoju vaniļas cukura paciņu, tas pēc paša izvēles).
Pievieno miltus un visu masu sajauc, ietin cepampapīrā mīklu un ieliek saldētavā uz 10 min, lai mīkla paliek cietāka (es savādāk izdariju, vnk apjaucu mīklu ar rokām un uzliku uz šķīvja, par ledusskapī neliku)
.Izņem mīklu no saldētavas un liek uz galda, uz galda uzber miltus un uz ruļļa ar un visu mīklu izrullē, a nazi var sagraizīt cepumus.
( Es lai mazāk laika aizietu, vnk uzreiz sagatavoju pannas ar cepampapīru uz kurām uzkaisiju miltus, un tad vnk ar rokām uzvēlu mazas bumbiņās, kuras tad saplacināju nedaudz.)
Cepumus liek uz pannas un cepj apmēram 20 min, līdz cepumi kļūst zeltaini brūni.(Es savējos cepumus ilgāk cepju, nekā receptē bija rakstīts, bet rezultāts bija labs, laigan es izmantoju margarīnu, kurš bija ar sāli.)