Pirmo reizi mūžā cepu pīrāgus. Bet kaut kā vai ziniet sanāca. Pašam prieks un meitenēm arī.
Ja nāktos to darīt atkārtoti, iespējams darītu nedaudz savādāk.
Pirmo reizi mūžā cepu pīrāgus. Bet kaut kā vai ziniet sanāca. Pašam prieks un meitenēm arī.
Ja nāktos to darīt atkārtoti, iespējams darītu nedaudz savādāk.
maltā gaļa no tuvējās ciema bodes, 500g cūgaļa un 500g lielops.
Nedaudz klāt sīpoli
Un zaļumi, lociņi, dilles un pētersīļi. Var jau iztikt, bet lai ir krāsu dažādība
sakuļam olu
liekam klāt miltus, uz aci, vienmēr jau var piebērt klāt vairāk ja par šķidru
sākam visu maisīt. Iepriekš gan nomazgājam rokas
Kad ir tāda staipīga mīkla, būs ok!
iesmērējam pannu ar sviestu. tā nežēlojot.
atrodam kaut ko ar ko placināt. Manā gadījuma vīna pudele no rīta dzerstiņa
apmēram sauja gaļas. Nākošreiz taisot es to no sākuma uz pannas apceptu, bet es tak to nezināju.
B'ac.. un man šķita, ka es taisu neglītus pīrāgus xD Liels pluss par drosmi to atrādīt
Gribēju iedot vēl vienu medaļu par humora izjūtu, bet skatos, ka kāds jau iedevis.