Liekam pa virsu sacepto masu.
Un daudz siera :) metam cepeškrāsnī uz 180 grādiem iekšā kamēr sieriņš pakūst :)
Liekam pa virsu sacepto masu.
Un daudz siera :) metam cepeškrāsnī uz 180 grādiem iekšā kamēr sieriņš pakūst :)
Ēdam ar ķiploku mērcī, vai kas nu katram garšo labāk.
Labu apetīti :)
Ooo nebiju iedomājusies, ka pelmeņus var šādi ēst. Pašai gan ne īpaši iet pie sirds pelmeņi, bet mīlajiem varētu pagatavot ++++ (:
Iesaku cept diezgan lielā eļļas daudzumā līdz zeltaini brūnai krāsai, tad arī pilījums izvāras eļļā, var atsevišķā trauciņā sajaukt majonēzi ar krējumu, pielikt sāli, piparus un universālo garšvielu (vai arī saldo papriku atkarīgs no katra) sanāk garšīgas uzkodas un nav piedeguma.
Vai arī novārīt pelmeņus un tad sacept lielā eļļas daudzumā arī sanāk garšīgāk.
Saki ko gribi, bet prosta pelmeņus cemp Tu nemāki! :D:D Pelmeņi ir regulāriji jāmaisa un vienmēr jābūt uzliktam katliņam, nevar tā apcept vienu pusi līdz tā melna un tad otru, tad vidus un sāni būs jēli, es kā pieredzējis pelmeņu cepējs tev saku! :D
Tu laikam neatšķir '"kaut ko vienkāršu" no šī. Man jau rezultāts patīk, bet kas tāds priekš manis ne tuvu nav vienkārši. parasti pusdienās ko vienkāršu taisot sanāk palikt ar oglēm uz pannas, un tāpēc esmu iemanījies badoties ;D
Vienkārši super izdoma, kad sāksies skola un jadzivo būs kojās tad pirmaja nedēļā ņemšu tik tavas receptes.
Jo pectam nebus nauda par ko paiku nopirkt
tu pat pelmeņus nevari vienkārši uzcept :D es jau neko nesaku - gan jau ir baigā ņomma ;)
Es tevi ieniistu ;D
Portugaalee pelmenji ir retums tpc man buus jaapaliek ar garu degunu ;D
Lieku lielu plusu tev !!! Malacis!