Ta-dā.
Mans pirmais raksts. Un, jā, šodien pagatavoju mājās ceptus banānus. Zinu, jā, variāciju tādiem ir daudz, bet nu tomēr..
Patīkamu skatīšanos!
Ta-dā.
Mans pirmais raksts. Un, jā, šodien pagatavoju mājās ceptus banānus. Zinu, jā, variāciju tādiem ir daudz, bet nu tomēr..
Patīkamu skatīšanos!
Sastāvdaļas: banāni, cik nu katrs vēlas. (Man ir pus otrs :D ) , 2 olas, kukurūzas pārslas (sadauzītas), eļļa, kas nav bildē.
1. Sakuļam abas olas. (Ja jums ir tik pat liels banānu daudzums cik man - ņemiet tikai 1 olu, ar abām bija par daudz.)
2.Sagriežam banānus šādi.
3.Liekam pannā karsēties eļļu.
4. Sakultajā olā izviļājam banānu.
5. Tad banānu izviļājam sadauzītajās kukurūzas pārslās.
6. Tad izvārtītos banānus liekam cepties eļļā.
7.Kad viena puse brūna, tad apgriežam otrādi, lai arī otra var izcepties. ;D
8. Te nu lūk, jau gatavi mani banāni. Garšo dievīīgi. Vidus, tas ir, pats banāns ir kā izkusis, bet apkārt kraukšķīga garoza. Lieliski iet kopā ar plombīra saldējumu un dažādām saldām mērcēm, ievārījumiem.
Pamēgināju uztaisīt un... sanāca DIEVĪGI!!!!!!!!!!!!!!!!! Pat maniem vecākiem garšoja!!! :) Par to tev iels +