local-stats-pixel

Cepta Forele mīklā2

Cepta Forele mīklā video recepte.


Zivs filejas sagriezt gareniski,pievieno citrona sulu,piparus,sāls,pētersīļu zaļumus visu samaisa un liek ledusskapi 25-30 minūtes.Aukstam ūdenim vai pienam pievieno sāls,augu eļļu,miltus un intensīvi maisa līdz viendabīgai masai. Pirms cepšanas mīklā iecilā saputotu olas baltumu.Filejas gabaliņus panē mīklā un cep (2-3 min) sakarsēta augu eļļa.Kad zivs gatava,katliņa liek
pētersīļu zaļumus(loti uzmanīgi).Foreli pasniedz ar citrona daiviņām,ceptiem pētersīļu zaļumiem, olīvēm un mērci (majonēzi,kečupu).Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.

sastāvdaļas;

Forele 200g (lasi,līdaku,menca)

Milti 40g

Olu baltums 1

Ūdens 80ml

Citrona sula 1/4

Pētersīļu zaļumiemus1 buntīte

Sāls

Melnie pipari



57 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Ņam Ņamemotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt