Zivs filejas sagriezt gareniski,pievieno citrona sulu,piparus,sāls,pētersīļu zaļumus visu samaisa un liek ledusskapi 25-30 minūtes.Aukstam ūdenim vai pienam pievieno sāls,augu eļļu,miltus un intensīvi maisa līdz viendabīgai masai. Pirms cepšanas mīklā iecilā saputotu olas baltumu.Filejas gabaliņus panē mīklā un cep (2-3 min) sakarsēta augu eļļa.Kad zivs gatava,katliņa liek
pētersīļu zaļumus(loti uzmanīgi).Foreli pasniedz ar citrona daiviņām,ceptiem pētersīļu zaļumiem, olīvēm un mērci (majonēzi,kečupu).Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.
sastāvdaļas;
Forele 200g (lasi,līdaku,menca)
Milti 40g
Olu baltums 1
Ūdens 80ml
Citrona sula 1/4
Pētersīļu zaļumiemus1 buntīte
Sāls
Melnie pipari