Garšīgais un viegli pagatavojamais sacepums kaķaiņu gaumē ar kāpostiem no Briseles ? ? ?
Neslikts paēdiens, ar gardu siera garoziņu.
Domājams cīsiņus var aizvietot ar kādu vistas gaļonu pēc izvēles, ja nu kādam galīgi šie izstrādājumi neiet pie sirds, bet cīsiņiem šajā izpildījumā arī nav ne vainas ...
Palīdzēju pagatavot recepti, ko izštukoja FORŠĀ PANDA !
Sastāvdaļas:
1. Briseles kāposti ( ~ 450 g.)
2. Cīsiņi ( ~ 400 g.)
3. Biezpiens ( ~ 400 g.)
4. Siers ( ~ 200 g.)
5. Burkāns (1 gab.)
6. Olas (5 gab.)
7. Zaļumi (nav obligāti)
Briseles kāpostu sacepums15
298
0
Autora bilde
Pilns produktu klāsts!
Tagad un uzreiz liekam uz uguns katliņu ar ūdeni un slēdzam iekšā cepeškrāsni uz 200 grādiem, lai labi silst...
Autora bilde
Sarīvējam burkānu uz rupjās rīves...
Reklāma
Autora bilde
Sagriežam cīsõnus nelielos gabaliņos...
Autora bilde
Novāram briseles kāpostus- iemetam tos verdošā ūdeņī ar !sāli! un vāram kādas 15 minūtes!
Autora bilde
Sarīvējam sieronu uz rupjās rīves!
Reklāma
Autora bilde
Uzjaucam biezpienu ar divām õlām, pievienojam zaļumus(ja ir tāda vēlme un iespēja).
Autora bilde
Uzmiksējam sarīvēto sieru ar trejām olām! Kārtīgi izmaisam!
Autora bilde
Cepamtraukā kārtojam novārītos briseles kāpostus...
Reklāma
Autora bilde
Pa virsu gāžam sagrieztos cīsiņus...
Autora bilde
Tad sarīvēto burkāna kungu...