Fantastisks un vienkāršs deserts. Ciemiņi novērtēs.
Biscuit au chocolat avec une sauce crème glacée de baies et de chocolat blanc4
68
0
Autora bilde
Šis biskvīts pats par sevi ir ļoti garšīgs.
Vajadzēs:
*glāze krējuma
*3 olas
*glāze cukura (var mazliet mazāk)
*1,5 glāze miltu
*3 ēd. k. kakao
*3 tēj. k. kakao
*pus glāze riekstu
*rozīnes (var nelikt)
*muslis (var nelikt)
*kanēlis
1. Var īpaši nepūlēties: sajaukt visas sausās, tad nesausās sastāvdaļas un samaisīt. Cep kamēr gatavs 180 grādos.
Autora bilde
Vāra ogu mērci.
Vajadzēs:
Ogas
Mazliet cukura (var nelikt, jo paskāba mērce ir tieši tas, kas vajadzīgs)
Reklāma
Autora bilde
Izkausē balto šokolādi, un tad veido interesantas formas ar kurām dekorēt desertu.
Man nesanāca, tādēļ beigās es vienkārši sadrumstaloju to.
Autora bilde
Kārto uz šķīvja mērci, tad biskvītu.
Autora bilde
Liek saldējumu.
Reklāma
Autora bilde
Dekorē ar balto šokolādi, svaigām ogām un piparmētru. Gatavs!
Autora bilde