local-stats-pixel

Biezpiena sacepums ar apelsīnu mērci6

32 1
Sastāvdaļas 1 ola 20 g Dansukker pūdercukura 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu 15 g sviesta vai margarīna 120 g biezpiena 5 g mannas 10 g rīvmaizes Pēc vēlēšanās – rieksti un rozīnes Mērcei 1 sulīgs apelsīns 50 ml Dansukker gaišā cukura sīrupa

Olas dzeltenumu saputo ar pūdercukuru, vaniļas cukuru un sviestu vai

margarīnu. Biezpienu izberž caur sietiņu vai izmaļ caur gaļas mašīnu un sajauc ar sakulto masu. Pievieno mannu. Pēc vēlēšanās pievieno sakapātus riekstus vai nomazgātas, nosusinātas rozīnes. Masā iecilā saputotu olas baltumu. Veidni ieziež ar sviestu vai margarīnu un pārkaisa ar rīvmaizi. Masu izlīdzina veidnē, pārliek ar sviesta piciņām un cep cepeškrāsns vidējā daļā 180°C 30-35 minūtes. Sacepums ir gatavs, kad tas sāk atdalīties no veidnes malām.

Apelsīnu nomazgā, norīvē miziņu un izspiež sulu. Sajauc miziņu un sulu ar gaišo sīrupu. Pasniedz kopā ar sacepumu.

Reklāma
32 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

3 vienādas bildes :D

3 0 atbildēt

atrodi atshkjiriibas :D

3 0 atbildēt

man patīk šitās receptes :)

1 0 atbildēt

Ja godiigi izskatas kaa kaads uz bulkas buutu uzveemis (sry)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt