local-stats-pixel

Besse cepuminji19

232 8

Ir brīži, kad nav pat jādomā ko gatavot - ēdamais piesakās pats no sevis.

Tātad šeit arī maziņš apraksts ko šo visu pagatavot.

Pirms visu sākam darīt ieslēdzam krāsni uz 150 grādiem, kad ieliekat cepumus tad nogriezat uz 100 gradiem, un droši varat atstāt cepties uz kadām 30-50min.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
232 8 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

"kad ir izveidojusies šāda izskata masa tad liekam klaat cuku" emotion Cuku es tur čist klāt nelikšu. :D:D

38 1 atbildēt

16. bilde - Cepumiņi pārojas

17. bilde - Cepumiņi pārojas tuvplānā!

27 2 atbildēt

Bezē cepumi ir jākaltē, nevis brūni jādabū <_<

Un ar olu sadalīšanā ar vēl jāpatrennējas.

17 2 atbildēt

smuki mazi garšīgi sūdiņi MMmmmm...

14 2 atbildēt

Izskatās jau garšīgi. Būs laikam kaut kad nākotnē jāpamēģina. ;) +

9 0 atbildēt

kārdinoši. emotion

7 0 atbildēt

Noņem to pretīgi sarkano uzrakstu, galva sāp tagad pēc tā lasīšanas

5 0 atbildēt

tev īpaši labi nesanāk atdalīt baltumus no dzeltenumiem :D bet malacis, vai malace

3 0 atbildēt

 

Vispār, tad kad bezē cepumi ir gatavi, viņiem no cepamā papīra jānoņemas viegli.

2 0 atbildēt

Pateicoties spokiem drīz iemācīšos gatavot visādus gardumus. :)

2 0 atbildēt

Šodien taisīju ilgi kulu un mīkla nevisai sanāca. Bet vienalga izcepu un garšīgi ļoti bija. Saldi.

1 0 atbildēt

tīri tā nekol:) un nav sarezģīti

1 0 atbildēt

9. bilde-un tā kāds palika bez cepumiem emotion  

0 0 atbildēt

Baigā pavāre esi??emotion

0 0 atbildēt

nesanāca tik gardi kā cerēju

0 0 atbildēt

sagribējās tādus uztaisīt

0 0 atbildēt

Ēm, mikrenē var izcept? 

0 0 atbildēt

ja nebūtu jau šāda recepte reiz bijusi, tad varbūt būtu pat plusiņš :)

7 7 atbildēt

cik grādiem liki? 

0 1 atbildēt