Nu,caur paziņām uzzināju,ka var cept bērzlapes,un arī citas vārāmās sēnes,kā karbonādes,un izdomāju,ka Jums,Spoki,arī tas varētu patikt.
p.s. izmēģināju,sanāk labāk nekā biju domājusi (:
Vajadzīgs:[vienai pannai ''karbonāžu'']
* 6 nelielas bērzlapes
* 2 olas
* MIlti
* Piens
* Sāls,pipari,
Pagatavošana:
Gatavo gluži kā parastās karbonādes.
Bērzlapes notīra un rūpīgi nomazgā.
Uzliek uz dēlīša un neadaudz no abām pusēm paklapē ar gaļas āmurīti,bet uzmanīgi,jo sēnes ir ļoti trauslas.[nevajag izklapēt caurspīdīgas,tikai NEDAUDZ].
Olu iesit bļodā un sakuļ.Pievieno nedaudz pienu,sāli,piparus.
Sēnes apvārta miltos,tad olā,un liek cepties.
Cep minūtes 3,iespējams nedaudz vairāk,no abām pusēm.[cep līdz gatavs].
Ēd ar krējumu,sviestu,vai citādi,pēc pašu uzskatiem.
Ceru,ka garšoja.