Vai atceraties Lagertas rudens gaušanos par sēņu birumu? Es nenoslinkoju un sacepu daudz, liekot pa maisiņiem saldētavā, jo tā mazāk aizņem vietu. Citas ar sīpoliem, citas bez, dažādos daudzumos un porcijās, te nu pienāca tā diena, kad sailgojos pēc sēnēm atkal - pirms dažām dienām jau bija sēņu mērcīte ar karbonādēm
Beku uzlidojums lazanjā13
Āreče, izvelk sasaldēto gardumu un liek uz pannas atkausēt/apcept sviestiņā
Ieliek pamērcēties lazanjas plāksnes, rīvē kādu labi kūstošu sieriņu, sagatavo malto gaļu
Sagriež tomātiņu dekorēšanai un gardajam virsslānītim
Tikmēr sēnītes jau priecīgi peld sviestiņā
Gaļu var pievienot un apcept ar sēnēm, bet var likt kārtās atsevišķi, pievieno tomātu mērci
kārto izmiekšķētās plāksnes ar gaļu un sēnēm, birdinot sieru pannā, iesmērētā ar sviestu
un met cepties 180* uz minūtēm 45
un mēģina nobildēt, kamēr ciemiņi jau tiesā
Noslēpu 2 gabaliņus...