Ļoti vienkārša recepte, kas apdullinās ar smaržu un gardumu. Pagatavot var pat nerūdīti kulināri
Reklāma
Ievalsē olās un sviestiņā mazliet cukura, bet var nelikt nemaz, jo sanāk gana salda tāpat
Atģērbj 5 - 7 banānus
Sabaksta tā, lai izskatās kā cietuši autokatastrofā, bet nešķaida un neblenderē.
Pievieno aukstākminēto sviestiņu ar olu
Reklāma
Pievieno šķipsnu sodas un tējkaroti kanēli, divas ēdamkarotes miltu
Iegūto masu iemāna ietaukotā cepamtraukā
Liek solārijā uz 170* apm 40 minūtes
Reklāma
Griež un ēd - ja siltu, tad ideāli ar, piemēram, plombīra saldējuma bumbiņu
Ja aukstu, tad lieliski ar kafiju vai glāzi auksta baltvīna