42

 321  1
« 1  2  3 »

Komentāri 42

0/2000

Paldies par recepti! Viss būtu labi, ja nebūtu tik ilgi jaraudzē. Būs tomēr jāpamēģina. 

 9  0 atbildēt

rīt būs jāuzcep pica...

 4  0 atbildēt

  

 4  0 atbildēt

   ņam, ņam  

 4  0 atbildēt
Tu esi slims, anonīmais komentētāj!
 3  0 atbildēt

Silti cepta,garda  

 3  0 atbildēt

Bija tāda baltmaize bērnībā - dzeltenā baltmaize ar rozīnēm!

Tas bija super gardums!

 3  0 atbildēt
Izlemts-svētdien cepu baltmaizi!
 2  0 atbildēt

Un pie ilgas raudzēšanas svarīga ir temperatūta, jo var ieskābt, vai pāiet alkaholā tāpar kā pie vīna raudzēšanas. 

 2  0 atbildēt

Nākamo rakstu, lūdzu par rupjmaizes un saldskābmaizes izgatavošanu mājas apstākļos! 

 2  0 atbildēt

Kur konservanti,garšas pastiprinātāji,krāsas,pajmu  eļļa,un vēl visādi super izgudrojumi,palasi,kas tik nav sarakstīts uz bodes kukuļiem. Es Tavu cepto maizi labi atceros,mazais kukulītis maksāja 12.kap.

 1  0 atbildēt

Nostaļģija, paldies par recepti, noteikti izmēģināšu.    

 1  0 atbildēt

Sen nav gadījies ēst baltmaizi ar kraukšķīgu garozu! Padomju laikā un 90.-jos gados baltmaize bija tiešām garšīga. Vēl atceros pelēko maizi, bija ļoti garšīga, diemžēl nu jau gadus 20 tādu vairs nevar nopirkt...

 2  1 atbildēt

  

 1  0 atbildēt

Forši. Mēs gan vairāk pirkām baltmaizi pa 18 kapekām.Tai bija garenas līnijas,un garoza parasti brūnāka.

 0  0 atbildēt

Es vel atceros, ka bērnības baltmaizi nevarēja sagriezt smukās šķēlēs, viss vienmēr bija ar drupačām. Bet par interesanto rakstu autoram pluss+

 0  0 atbildēt

  

 0  0 atbildēt