nepārāk stipri uzsiepiešžot un ripinot, veidojam formu.
atrodam brīvu vietu leduskapī un nu liekam dzesēties. Ilgums ir atkarīgs no jūsu pacietības un vēlmes kādu jūs to vēlaties. (ja stingrāku - tad ilgāk), bet vidēji 5h jāatstaj...vienu..
nepārāk stipri uzsiepiešžot un ripinot, veidojam formu.
atrodam brīvu vietu leduskapī un nu liekam dzesēties. Ilgums ir atkarīgs no jūsu pacietības un vēlmes kādu jūs to vēlaties. (ja stingrāku - tad ilgāk), bet vidēji 5h jāatstaj...vienu..
marmelādi(jā tā ir marmelāde nevis marmalāde) tomēr ieteiktu labāk mūsu pašu un citronu(dzelteno) un vēllabāk šokolādes gabaliņi+ kakao beigās sanāk saldā brunete :D
njam šitā jau taka pļura ar karstu iebiezināto un ietin folijā tad desa būs cietāka... un cepumus smalkākus!! :D
čitād štel jau ir lielajā pavātgrāmatā manā skapī