nepārāk stipri uzsiepiešžot un ripinot, veidojam formu.
atrodam brīvu vietu leduskapī un nu liekam dzesēties. Ilgums ir atkarīgs no jūsu pacietības un vēlmes kādu jūs to vēlaties. (ja stingrāku - tad ilgāk), bet vidēji 5h jāatstaj...vienu..
nepārāk stipri uzsiepiešžot un ripinot, veidojam formu.
atrodam brīvu vietu leduskapī un nu liekam dzesēties. Ilgums ir atkarīgs no jūsu pacietības un vēlmes kādu jūs to vēlaties. (ja stingrāku - tad ilgāk), bet vidēji 5h jāatstaj...vienu..
Nu tad kad mūsu pacietība ir izgaisusi un 5h pagājušas.. skriešus skrienam pie mūsu garduma un baudam, tā itkā, tas būtu labākais ko esat ēduši.
Labu apetīti
Jo Ir būs taču piektdienas vakars, ja kāds vēl tādus nav piemirsis..
par receptēm labi krājas plusi, jo laikam visi grib apskatīt, pasiekaloties un iespējams paši uztaisīt kaut ko garšīgu. man arī vienmēr patīk receptes skatītities, it īpaši, ja kāds cilvēks pats to visu ir taisījis un parādījis bildēs. :)
protams, ka pluss, izskatās ļoti garšīgi!
ja jums liekas ka apraksts ir ļoti gaišs tad es nezinu vai jums sūdīgs monitors vai kas man viss ir perfekti...
visi aizraujas ar tām saldajām desām utt..... kad pienāks laiks, kad parādīs, kā jātaisa dūmdesas? :)
izskatās jau labi..
es biju taisījusi ļoti vienkārši: tikai no 2 produktiem - kukurūzas nūjiņām un iebiezinātā piena..
wo, labs, līdz šim tikai brūno desu taisīju, nezināju, ka balta jātaisa-paldies !