Pacelts raksts
Tā kā pēdējā laikā esmu novērojusi, ka spoki aizrāvušies ar picu cepšanu, tad arī es nolēmu padalīties un konkurēt ar savējo. Varbūt kādam iepatiksies.
Vispār jau šī pica tika pagatavota un arī apēsta jau 22. jūlijā, un par šīm bildēm biju jau piemirsusi, bet tā patiešām bija garda un visi, kurus pacienāju, noēda to gardu muti
Un vēl kas.... man liekas, ka pica ir tāds ēdiens, kuru gatavojot grūti nokļūdīties, pica vienmēr garšo labi, var mixēt visu ko (protams, saprāta robežās). Jāatlasa tās sastāvdaļas, kas pašam garšo un tad tik jāļaujas fantāzijai. Pirms tam gan vajadzētu patrenēties darboties ar cepeškrāsni un mīklu, lai nesanāk nesmukums