sveiki spoki...
Šis raksts ir paraugs Kaķūnam :ukp ka auzu pārslu cepumiem miltus nevajag likt... Ir sestdiena un varam beidzot izbaudīt brīvdienas, bet kam jāstrādā - lai veicas
sveiki spoki...
Šis raksts ir paraugs Kaķūnam :ukp ka auzu pārslu cepumiem miltus nevajag likt... Ir sestdiena un varam beidzot izbaudīt brīvdienas, bet kam jāstrādā - lai veicas
Tā tad ir vajadzīgs - olas, cukurs un auzu pārslas.
Es esmu no tiem kas recepturu neskatās, bet skatās uz daudzumu bļodā bet tā jau ir katra izvēle
visas sastāvdaļas saber bļodā....man bija 500g auzu pārslas, ~ 200g cukurs un 6 olas, bet nu kats var bērt cik vēlas un pēc garšas
"Labāk mazāk, nekā par daudz"...
samaisīts...
tā aptuveni izskatās uz pannas, liku ~ pus zupas karotes lieluma cepumus
pirmā panna izcepusies - nepiedegusi un pagaidām vis savās vietās
gatavs...
Es esmu cepis auzu cepumus tikai divas reizes, bet pa brīnumu nevienam nepalika slikti....
Lai jums izdevuusies atlikusī diena!
Ja sākumā būtu auzu pārslas nedaudz apcepis,tad vispār būtu ideāli
Katram sava garšas izjūta. Ez esmu no tiem, kam auzu pārslu cepumi garšo labāk ar miltu un taukvielu piedevu.
Nu nez, nez, es cepu bez cukura, bet toties ar žāvētām plūmēm un saulespuķu sēklām. Mmmmmm..... Ja nebūtu slinkums uztaisītu rakstu.
Starpcitu, uz sieviešdienu piešāvu klāt biešu sulu. Garšai neko dau nedod bet krāsa gan tāda rozīga sanāk...