local-stats-pixel

Auzu pārslu "brīnums"2

90 6

Sveiki meiteņi un puiki! J Nolēmu nedaudz pašiverēt pa virtuvi (ēast ta gribas!) un modificēt nesen nošpikotu recepti kādā (šķiet ziņu portālā) nu un protams padalīties ar savu rezultātu šeit - in da spoki.lv J

Visi, kuri ir pavāri ntajās paaudzēs var brīvi izteikties ko vel varētu uzlabot vai gluži pretēji un nosaukt mani par muļķi :D

Savukārt mūžīgi badā esošie un trūcīgie studenti droši drīkst mani nosaukt par buržuju, sociālistiskās sistēmas ļaunāko ienaidnieku, kapitālistisko cūku, salikt rakstam ntos mīnusus un skaļi smiedamies aizskriet tuvākā meža virzienā un nerādīties atpakaļ visas vasaras garumā J un bez rupeklībām.. :D pats jau sen vairs nestudēju… (kaut gan neuzskatu, ka izmantotās sastāvdaļas būtu kas uberdārgs)

Pārējie virtuves batāliju šķēpu lauzēji un jaunie entuziasti – ņemiet pa labu un pārāk smagi nekritizējiet J

Tātad… izejmateriāli… Auzu pārslas, ola, sāls, pipari, loki, sīpols, ķiploki, desa, siers... panna, sviests... labs garastāvoklis un optimistisks skats gaišās un daudzoslošās nākotnes virzienā :} (visas sastāvdaļas tiek aprēķinātas/sadalītas "uz aci" lai viss būtu nosacīti proporcionāli)

P.S. galvenais nemainīt pašu pamatu t.i. auzu prāslas un 1nu jaiku aka olu :) ar pārējām izejvielām var variēt kā nu sirds un kulināro perversiju un izvirtību seksuālā fantāzija strādā cieši sadarbojoties ar.. ai, lai nu paliek :D

Reklāma
Reklāma
Reklāma
90 6 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Kko līdzīgu jau agrāk esmu gatavojusi, tikai iztiku bez ķiplokiem un klāt liku arī papriku... Ātri, vienkārši un lēti pagatavojams, pie tam riktīgi ņammmīgs!  emotion

2 0 atbildēt
Jā. ar papriku būtu labāk, bet recepte laba
0 0 atbildēt