Domājams ka visi esam kaut reizi šo zupu ēduši.Nu liekas ka sezona jau sākusies un nu varam eksperimentēt ar šo ēdienu.Manā gadījumā tā būs ļoti vienkārša un garda.Visas lietas ir nopērkamas un nav dārgas. Pēc maniem aprēķiniem sanāk kādi nepilni 4 euro šī bļoda.
Aukstā zupa60
Sastāvs :marinētās galda bietes,lociņi,dilles,svaigs gurķis,kefīrs,3 olas vārītas,sāls....un labs garstāvoklis.
Ņemam bietes āra no burciņas un liekam bļodā,ja kāds teiks vajadzēja pašam vārīt un marinēt ...tad tā arī dari pats .Man letāk ir no burciņas.
Nomizojam gurķi un sagriežam smalkās strēmelītēs.(negaršo man tā miza)
Metam bļodā iekšā pie bietēm,pa to laiku uzliekam oliņas vārīties.
Sakapajam lociņus smalki.Vara likt arī puravu ,bet es pieliku lociņus.
Arī liekam bļodā iekšā....
Sakapājam dillītes smalki....
Un akurāt metam iekš to bļod....
Oleniekus arīdzan sakapājam smaliki gabaliņos un lidinām iekšā pie augstāk minētiem produktiem bļodā...vel tik to visu nolaistām ar kefīru (laukos ar rūgušpienu) visu samaisām un....
Un volā šķīvī iekšā un liekamies ar gardu muti klāt lai to visu notiesātu.