šī recepte ir veca.. bet garšīga un viegla..
tev slinkums uztaisīt kauutko garšīgu, tad taisi ātros auzu pārslu cepumus....
tātad..
sastāvdaļas;
1. 2.glāzes auzu pārslu
2. 150 grami sviesta
3. viena ola
4. milti-½glāze(var arī drusku vairāk)
5. cukurs-½glāze
pagatavošana:
1.Auzu pārslas uzber uz cepešpannas un agrauzdē zeltaini brūnas..
2.Sviestu labi sakuļ ar cukuru, tad pievieno olu miltus un apgrauzdētās auzu pārslas.
3.Gatavajai masai jābūt cietai, ja masa nav cieta var pievienot vēl drusku miltus
4.Liek uz pannas cepampapīru un ar tējkaroti liek mazus pikucīšus ar atstarpi apmēram 4cm
5.Liek uzkarsētā cepeškrāsni un cep. izcepās diezgan ātri.
Un tagad uztaisi tēju vai kafiju, un ēd... ņamiii..
Šis ēdiens ir ideāls tādam aukstam laikam... silti cepumiņi ar kafiju vai tēju..