Un tad iekaisam klāt miltus un atkal samaisām! Mīkla gatava!
Mīklu ielejam formā un liekam uz 40 minūtēm sakarsētā krāsnī uz 200C.
Nolēmu uztaisīt arī šokolādes glazūru, bet nebija laika to taisīt, tāpēc paņemu paciņu gatavu, ļoti laba. Viss, kas jādara, ir jāieliek maisiņš uz 10 minūtēm ūdenī karstā, bet ne verdošā, un, kad masa ir mīksta (caur paciņu izjutīsiet), tad jāgriež vaļā paciņa un jālej virsū kūkai.
Diemžēl bilde ļoti neizdevusies, bet te var redzēt kūku pārlietu ar šokolādi un krāsainajām skaidiņām.
Pirmo reizi kūkas pagatavošana var aizņemt pat pusotru stundu, bet būtībā pietiek ar 1h – 20 minūtes mīklai un 40 minūtes cepšanai krāsnī. Veiksmi kūkošanā! :)