Vēlos padalīties ar jums kā ātri cept kartupeļus mikrenē un, lai tas sanāk ļoti garšīgi, viss process parasti neaizņem varāk par 10 minūtēm .
Zinu, ka kartupeļi visiem ir salasīti, tādat šī recepte varētu būt tieši laikā
Ātri & Ņammīgi6
Tātad, lai viss iepriekšminētais izdotos, vajag atrast savā tumšajā pagrabā vai tuvākajā maximā (kaut vai tirgū) kādu sev patīkamu kartupeli. Protams, var ņemt arī vairāk, bet man personīgi pietiek ar vienu pusdienām pēc skolas. :)
Kad ir atrasts tieši tas kartupelis. kuru visvairāk gribētos apēst, vajag atnest to līdz mājām (cik, lai tas tālu būtu :D) un vēlams tieši to vienīgo, neatkārtojamo un viskāroto kartupeli piespiedu kārtā pielikt pie ūdens procedūrām.
Turpmāk tavuprāt tieši tas, bet neviens cits, izredzētais kartupelis jānomazgā, veicot apļveida kustību romantisko masāžu. Tas ļoti patīk kartupeļiem, it īpaši agrajiem.
Nu jau apglāstītais dārzenis ir jānoslauka, jo nevar jau būt tik cietsirdīgam, ka nomazgāt, bet nenoslaucīt to.
Tā kā man patīk ēst kartupeļus ar mizu, es tos nemizoju, bet tas jau pēc katra personīgajiem uzskatiem :)
Tas pārejam uz pašu galveno - ''cepšanu''. Būs jāatstāj samīļotais kartupelis vienu tajā baltajā kastītē uz 7 minūtēm pie 600 w jaudas. (tā daru tikai es, tāpēc citam tas laiks var nedaudz atšķirties)
Pēc ''cepšanas'' būs jādara sāpes tajam ovālajam radījumam. Kartupeli vajag pabakstīt ar dakšu ''cepšanas'' procesa laikā, lai pārliecinātos vai tas ir patiešām gatavs (tā pat kā vārot).
Pievienajam sviestiņu, sālīti un varam ēst šo dabas radīto dzelteno gardumu. Labu apetīti!
Atceries, ka pievienojot rakstu draugiem.lv tu saņem +10 cepumus. :)