Pedeja laika,te paradas ari kaut kas no kulinarijas meistar darbiem....Tad ari no manis recerpte,kas noderes kad gribas kaut ko atru un gardu,loti labi recepte noder piekdienas vakariem,ka nak draugi ciemos...pie alinja loti labi iet klat!Ceru,ka kadam noderes!
Ātrās uzkodas14
349
2
Pamatni nemaz nevajaga atsaldēt jo būs grūtāk,tad sagriezt,jo lips ļoti.Pamatni noklāj,ar sakulto olu,uzber mazliet sāli: un tad var improvizēt,es taisīju ar ķimenēm,siera,sieru ar saules puķu sēklām....sagriež streimelēs un kārto uz pannas,liek cepties uz 180 grādiem
Reklāma
Reklāma
Pinkantākas ir ar sieru un salāmī desu,bet noteikti jāgriež biezākas ir!
Un protams arī kaut kas,saldāks kanēlis un magoņu sēklas...pamatne atkal ar olu tiek noklāta un šoreiz ar cukuru
Reklāma