Atkal gatavošu saldu ruleti
Produkti:
Selgas cepumi ar šokolādes garšu 1 paciņa.
Biskvītam un vārītajam krēmam: 4 olas, 4 ēdamkarotes cukura, 3 ēdamkarotes miltu, viena ēdamkarote kartupeļu cietes, 50 gr sviesta, , 0,25 l piena, 1 paciņa vanīlija cukura un 200 gr saldā krējuma 35% .
Vēl pildījumam vajadzīgs apm. 0,3 l paskāba ievārījuma, dekoram 50 gr lazdu riekstu un iecukurotas lielogu dzērveņu pusītes.
Mazliet par lielogu dzērvenēm . Manā dārzā tās aug jau vairāk kā 10 gadus. Šogad atkal bija rekordraža. Ziemai daļu dzērveņu saldēju, vispirms, pārgriežot vai iegriežot katru ogu. Pēc vajadzības ziemā atlaidinu slēgtā traukā un apberu ar cukuru. 3-4 dienu laikā tās labi sasulojas un garšīgas ēšanai un ir vienmēr ar ko padekorēt kūkas un tortes. Par dzsērvenēm vari palasīt http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Kas-un-ka-1/666998