Uzvelku izrullēto plāksni kopā ar cepampapīru uz plāts, saduru ar dakšinu un lieku sakarsētā cepeškrāsnī cept.
Turpinu cept kamēr mīkla beidzas. Man iznāca 5 kārtas un vēl maza pladiņa. Cepamo papīru izmantoju vairākas reizes.
Uzvelku izrullēto plāksni kopā ar cepampapīru uz plāts, saduru ar dakšinu un lieku sakarsētā cepeškrāsnī cept.
Turpinu cept kamēr mīkla beidzas. Man iznāca 5 kārtas un vēl maza pladiņa. Cepamo papīru izmantoju vairākas reizes.
Krējumu putoju divos piegājienos. Pirmajā mazliet mazāk par pusi (400 gr), pievienojot mazliet cukuru un vanilincukuru garšai. Kūkas pamatnei izmantoju plastmasas kastes vāku, no kastes , kurā kūku varēs uzglabāt vai transportēt.Izmantoju arī jau lietoto cepamo papītu.
Ar pusi no saputotā krējuma pārziežu pirmo kārtu.
Otro kārtu parziežu biezā kārtā skābu mājas plūmju - ābolu ievārījumu.
Otro saputotā krējuma daļu uz 3. kārtas.
Saputoju atkal ar cukuru un vanilincukuru atlikušo (600 gr.) krējumu. Atlieku konditorejas maisiņā vienu ēdamkaroti ar kaudzi. Sadalu krējumu tā, lai iznāk noziest trešo kārtu, virskārtu un iepriekš ar nazi pielīdzinātās ārmalas. Ar atgriezumiem dekorēju ārmalas.
Man ir plastmasas režģis, kas domāts izlietnēm , bet es to izmantoju savādāk.( Izlietnē man ir baltā krāsā, lai mazgājot nesajauc)
Piekto izcepto kārtu ar rīvi sarīvēju miltos.
Pārkaisu ar nupat sagatavotajiem miltiem, ar pirkstu attīru režģi un pieblīvēju vajadzīgās vietas, piekoriģēju.